Cătălin Cherecheş : „Cât voi fi eu viu și voi trăi în acest oraș, nu se va pune nici un container cu romi pe Ariesului. Nu se va face o noua Craica niciunde în Baia Mare!”

blocuriCătălin Cherecheş : „Cât voi fi eu viu și voi trăi în acest oraș, nu se va pune nici un container cu romi pe Ariesului. Nu se va face o noua Craica niciunde în Baia Mare!”

Primarul ales , Cătălin Cherecheş, ia atitudine  împotriva celor care vor să transforme zona Arieşului într-o nouă Craica.
Prin acest demers solicită primarului interimar şi  Consiliului Local Baia Mare să regândească soluţia iniţială propusă de ei.
Cătălin Cherecheş a lăsat comunităţii un proiect , un studiu de fezabilitate, care implica crearea de locuinţe noi pentru tineri şi  familiile acestora, se năştea astfel un nou cartier cu oameni cinstiţi, harnici , băimăreni adevăraţi.
Cei care ţin  frâiele oraşului vor să „dezvolte” pungile de sărăcie : Craica, Pirită, Ferneziu şi zona Gări, prin completarea cercului vicios cu zona Arieşul.
„Sunt neplăcut surprins, chiar iritat și jignit de cei s-au aflat in treabă să propună și să aprobe montarea unor containere de locuit pentru romi în zona blocurilor de pe strada Arieșului.
Imi amintesc, cel puțin eu, cum arăta această zona acum 5 ani, noroi, mizerie, fără canalizare, fără parcări, fără drum asfaltat. Fiind primar al orașului am făcut un prim pas, aducând puțină civilizatie oamenilor seriosi de acolo. Azi sunt parcări si drumuri asfaltate, canalizare si o piața modernă. O strada Oborului care arata a normalitate. Un inceput spre mai bine. Mi-aș fi dorit să găsesc și varianta legală și sa demolez cocioabele si grajdul si anexele mizere ale familiilor de romi care locuiesc lângă blocuri. Din păcate legea si unii de prin primarie nu m-au sprijinit in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.