Constantin Toader a fost ales preşedinte al Partidei Romilor sucursala Vrancea

toader-constantinNoul preşedinte al sucursalei Vrancei a Partidei Romilor” Pro – Europa” este Constantin Toader, care a fost ales în funcţie în locul lui Valerică Ciobotaru.
Constantin Toader a deţinut până acum funcţia de secretar al organizaţiei, iar schimbarea de lideri s-a făcut într-un mod paşnic, chiar la propunerea fostului preşedinte. Noul preşedinte al Partidei Romilor Vrancea şi-a stabilit un plan pentru următorii cinci ani, structurat pe” Asigurarea unui echilibru între generaţii”,” Echipă, coeziune şi unitate”,” Relaţia cu Parlamentul şi partidele politice”,” Relaţia cu administraţia publică locală” şi” Relaţia cu ONG-urile”. Printre punctele pe care le urmăreşte Constantin Toader este” iniţierea unui dialog cu partidul sau cu coaliţia de partide care vor alcătui noul Guvern pentru introducerea în programul de guvernare a unor măsuri destinate.
Îmbunătăţirii situaţiei romilor (programe naţionale în domeniul educaţiei, accesului la sănătate, soluţionarea lipsei actelor de identitate şi a actelor de proprietate)”, spune Constantin Toader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.