Reglare de conturi în Dolj. Băiatul unui subofiţer a fost bătut fără milă de 10 bărbaţi de etnie romă: „S-au răzbunat pentru că tatăl meu i-a reclamat la poliţie“

batausiMihai Văduva, în vârstă de 23 de ani, fiul unui subofiţer de la Transporturi Navale, a fost bătut de 10 bărbaţi de etnie romă într-un bar din comuna doljeană Gighera. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova în stare gravă, iar medicii susţin că a suferit numeroase leziuni, dar şi un traumatism cranio-cerebral.
Fiul subofiţerului de la Transporturi Navale a povestit că a fost lovit fără milă într-un bar din comuna Gighera de 10 bărbaţi de etnie romă. Agresorii sunt supăraţi că tatăl victimei i-a reclamat la poliţie şi îi acuză că se ocupă cu trafic de persoane. „S-au răzbunat pe mine pentru că tatăl meu i-a reclamat la poliţie. M-au luat şi m-au băgat într-o cameră, iar de acolo nu îmi mai aduc bine aminte ce s-a întâmplat. M-au lovit fără milă până am căzut la pământ. O să depun plângere împotriva lor şi vreau să fie traşi la răspundere“, a povestit Mihai Văduva.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.