SUPARARE, CARNETELE, TIGANIE

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Astazi ne ocupam mai mult ca de obicei de Institutia Prefectului… Culegem date si cu stanga si cu dreapta, si din stanga si din dreapta politica, si de la multumiti si de la nemultumiti. Armonizam perfect bursa zvonurilor cu realitatile imediate:
– Cica s-a suparat foc prefectul pe cine credeti? Pe cei doi soferi ai subprefectilor. Motivul? Ce-au cautat cei doi, cu masinile institutiei la Sarbatoarea Bujorului. Asa ca l-a anuntat pe directorul administrativ al Prefecturii sa le ceara soferilor note informative. Haideti don’ prefect, nu era mai simplu sa vorbiti direct cu subprefectii. sefii directi ai soferilor. Si Fita si Stanisteanu v-ar fi aratat ca au avut invitatii oficiale de participare la evenimentul petrecut, culmea, in judetul Giurgiu. Presupunem ca si domnia voastra a avut o astfel de invitatie…
– Mai multe persoane din Prefectura nu au altceva mai bun de facut decat sa contorizeze si sa-si noteze in carnetele orele la care ajung la serviciu diferiti colegi, dar mai ales sefi. Chiar si sefii se contorizeaza intre ei si, ascunsi dupa perdele isi noteaza secretosi orele de venire si de plecare ale colegilor. Am gasit un astfel de carnetel si am facut o constatare uluitoare – un personaj important din institutie era trecut cu “ora sosire”, numai dupa ora 11 si jumatate, si era supranumit “seful de duipa amiaza”… Bietul functionar care si-a pierdut carnetelul, nu stia  ca sefu-i sef si-n p… goala?
– Iar a fost tiganie in prefectura zilele trecute… Doi reprezentanti ai Partidei Romilor au venit cu o falca in cer si cu una in pamant sa vocifereze ca de ce reprezentantul rromilor nu este rrom. Uite-asa ca sa aiba ei motiv de tiganie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.