DE CE IUBIM SOTIILE (NEVESTELE) 

alexandru-diamantLe iubesc pentru încrederea pe care o au în minte. Iubim femeile deoarece ne plac si atunci cand sunt frumoase si nemaipomenite si atunci cand sunt de nesuportat.Pentru că ele ne fac să ne simțim mai diferiți, mai importanți, dar în același timp mai sensibili față de ele. Pentru că iubesc copiii și uneori se comportă ca niște copii: dulci și alintați.

 Acesta este marele mister al Universului. Și al bărbatului tot. Nu știu de ce și totuși înțeleg că am motive serioase să fac asta.
 Pentru că sunt bărbat. Iar ca bărbat nu văd nimic mai frumos decât să iubești o femeie.Gătesc cel mai bine, iubesc cel mai tare și se atașeazăcel mai mult. Pentru că și cea mai dură dintre femei devine moale și dulce.Pentru că chiar dacă sunt distruse nu arată asta.Pentru că se mândresc cu bărbatul care le este alături.
 Pentru că ne acceptă așa cum suntem și au impresia că o să ne schimbăm vreodată Fiecare femeie este unică. Pe una o iubești așa, pe alta altfel. Poate de aia și, cel puțin, le iubim.Pentru că le place să fie mai bune una decât cealaltă  Pentru că ne susțin chiar și atunci când nu suntem atât de buni pe cât și-ar dori. Și se transformă alături de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.