Shadow

Primul ministru slovac: „Gata cu toleranța și Corectitudinea politică. Vom face ordine în comunitățile de țigani!”

Robert Fico, prim ministru al Slovaciei: „Nu mai tolerăm oamenii care profită de sistemul social, care îi hărţuiesc pe cetăţenii cinstiţi şi care deranjează liniştea din oraşe şi din sate. Ajunge cu toleranţa. Trebuie să punem ordine în comunitățile țigănești!
 Nouă ne este teamă să spunem lucruri care nu sunt corecte politic şi, în felul acesta, extremiştii şi radicalii profită  și utilizează acest limbaj care le aduce un sprijin larg. Corectitudinea politică nu mai are loc în lumea aceasta.” (Mai multe aici: visegradpost.com)
Pe când și la noi adevărul spus în față? Pe când o să renunțe și presa și politicienii noștri la această mizerie comunistă numită Corectitudine Politică și care, în realitate, este noua cenzură impusă de marxismul cultural promovat din SUA în toată lumea?
Deși cu toții știm că imaginea de TARĂ A ȚIGANILOR ne este făcută de presa internațională datorită țiganilor plecați din România și care, în Occident, se ocupă cu cerșitul, cu prostituția, cu hoții și tâlhării, NU AVEM VOIE  să spunem „că un grup de țigani din România a făcut cutare infracțiune”, că nu e corect politic. Conform cenzurii, trebuie să spunem că „un grup de români a făcut acel lucru”. Sigur, ei sunt cetățeni români dar au o altă etnie și nu este nimic greșit să o definim în astfel de cazuri, pentru a nu se mai crea această confuzie lucrată în laboratoarele sorosite potrivit căreia ROM= ROMÂN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *