Shadow

Povestea trista a unui copil premiant din Calarasi care a abandonat scoala pentru a-si intretine fratii si tatal foarte bolnav

O poveste extrem de emotionanta si care ar trebui sa fie cunoscuta de autoritatile din Romania il are in centru pe un pusti de numai 8 ani care a decis sa infrunte singur greutatile vietii.
Alexandru Constantin este din localitatea Frumusani, judetul Calarasi, si a renuntat la scoala pentru a putea sa isi intretina familia, mai precis, pe tatal sau care este grav bolnav si pe fratii lui.
Desi a fost premiant, micutul a renuntat la scoala si acum se trezeste in fiecare dimineata la ora 5 pentru a merge sa aduce sticlele de plastic pe care altii le arunca, dupa care le valorifica pentru a putea sa cumpere ceva de mancare.
Mama lui Alexandru a murit in 2016, fiind bolnava de cancer, iar singurul sau parinte, tatal lui, este si el bolnav extrem de grav.
Alexandru a renuntat la scoala si pentru ca ceilalti copii radeau de el ca este sarac si nu ratau nicio ocazie sa il batjocoreasca .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *