Shadow

Oraşul din România construit cu AJUTOARELE SOCIALE plătite de STATUL BRITANIC. Daily Mail: BOGĂTAŞII români au CASE şi MAŞINI mai scumpe decât majoritatea cetăţenilor din Marea Britanie

La prima vedere este un oraş de primă clasă, unde cetăţenii înstăriţi îşi arată avuţia prin casele măreţe pe care le deţin. Însă străzile în culori aprinse ascund un secret obscur: este un oraş construit din banii britanicilor, este locul unde cei care respectă legea se tem de întoarcerea “vecinilor bogaţi”. Acesta este Ţăndărei, oraşul unde majoritatea caselor au fost contruite pe baza sistemului generos de şomaj al Marii Britanii şi pe abilitatea romilor de manipulare”, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Ţăndărei, situat la 150 de km de Bucureşti, este de nerecunoscut. În ultimii ani, numărul caselor s-a triplat. Peste 300 de autovehicule, majoritatea  BMW-uri strălucitoare şi modele noide Volkswagen, sunt parcate pe aleile frumos pavate din faţa caselor uriaşe. Multe dintre ele au fost plătite din banii câştigaţi ilegal în Marea Britanie sau prin intermediul escrocheriilor.
 Tot multe dintre ele au şi numere de înmatriculare britanice. Există dovezi că ţiganii români călătoresc în Marea Britanie pentru a primi ajutor social. Apoi, ei trimit bani rudelor rămase în România, unde salariul mediu anual este în jur de 4.100 de lire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *