Shadow

O „Şatră” de vedete

În numele celebrităţii şi al creşterii nivelului de popularitate, 16 vedete, printre care se numără Jasmine, Cătălin Botezatu sau Claudia Pătrăşcanu, au acceptat să intre în exeprimentul „Şatra”, o nouă emisiune de divertisment care începe de mâine, de la ora 22.00, la Kanal D. Integrarea în comunitatea de romi gabori din Sovata a presupus renunţarea, doar pentru 24 de ore, la orice obiect şi tabiet caracteristic traiului de zi cu zi şi adaptarea la rutina ţigănească. Fără telefon mobil, internet, duş, maşină, haine moderne, cosmetice şi alte lucruri care definesc statutul social al fiecărei vedete provocate. 

Şerveţele umede pe post de duş 

Cum i-ar sta pedantului Cătălin Botezatu hrănind porcii şi făcând cărare către „privata” din fundul curţii? Sau Ginei Pistol la braţul tânărului rom Petrică, zis Elvis, îndrăgostit până peste cap de bomba sexy de la Bucureşti? Sau dansatoarei Jasmine, care, de voie, de nevoie, a folosit şerveţelele umede pe post de duş?
 Telespectatorii vor putea urmări, de mâine, cum toate vedetele implicate în aventurile ţigăneşti vor „plăti” pentru toate „fiţele” din viaţa de zi cu zi, relatate pe larg în ziare. „Snobii” de Bucureşti au dat testul de rezistenţă într-o veritabilă şatră de ţigani, iar rezultatul nu poate fi decât cel puţin amuzant, presărat pe ici, pe colo, cu accente dramatice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *