Omerta într-un oraș întreg. Cum au instituit cămătarii Clanului Barcsa legea tăcerii în Reghin

De ani buni, un clan de cămătari de etnie romă îi jupoaie de bani pe locuitorii orașului Reghin, județul Mureș, sub protecția autorităților locale
Victimele cămătarilor și familiile lor sunt amenințate cu moartea, obligate să fugă în străinătate, lăsate fără proprietăți sau aduse în pragul sinuiciderii, potrivit unui document al DIICOT Târgu Mureș, obținut de Evenimentul zilei.

 Este vorba despre Clanul Barcsa, condus de Anton Barcsa, care a făcut până acum 27 de victime , identificate de către anchetatori. Procurorii au aflat de la una dintre aceste persoane că numărul este mult mai mare, dar oamenilor le este frică să colaboreze deoarece cămătarii sunt mânăîn- mână cu anumiți polițiști din Reghin.
Nucleul dur al clanului este format din Anton Barcsa zis „Bănel”, Anton Barcsa zis „Gone”, Rudi Barcsa zis „Gumi”, Rudofl Frigur zis „Kis” și Rudi Frigur zis „Beke”. Din datele anchetei reiese că din clan mai fac parte Adrian Sergiu Horvath zis „Aly”, Augustin Biga zis „Gusti” și Claudiu Viorel Ștefan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.