Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu acest drum și prin ce trec săracii oameni din cauza unora care nu înțeleg să respecte legea. Ca prima soluție de deblocare a acestei situații, am cerut celor de la compania de drumuri județene să meargă săptămâna viitoare în satul Izvoare pentru a face lucrările necesare, măcar pentru rezolvarea temporară a problemelor cu drumul. De asemenea, am dispus ca departamentul de control trafic din Consiliul Județean să întreprindă controale cât mai frecvente care să împiedice transportatorii să mai treacă prin comună folosind camioane ce depășesc tonajul maxim admis. Anul următor vom introduce în bugetul Consiliului Județean Neamț sumele necesare pentru reabilitarea acestui drum. Până atunci însă, voi face totul pentru rezolvarea acestei situații. Îi rog pe toți nemțenii să sesizeze problemele lor către CJ Neamț și eu voi întreprinde urgent tot ce este necesar pentru a identifica soluții cât mai bune.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
Dincolo de discuțiile legate de acest subiect și de faptul ca noul președinte al Consiliului Județean Neamț se implică necondiționat în rezolvarea reclamațiilor venite de la cetățeni, noi am văzut și alte lucruri care trebuie spuse pe șleau.
Un drum județean, ce e drept, pietruit la fel cum sunt pietruite alte sute de drumuri din acest județ, deci nimic spectaculos, dar un drum pe care apele îl brăzdează și îl spală de pietriș la fiecare ploaie. Asta se întâmplă în comuna Bahna unde șanțurile prin care ar trebui să se scurgă apa sunt pline de aluviuni și buruieni, deși comuna are 160 de asistați social buni de muncă, ca să nu mai spunem de nepăsarea celor cărora le trece șanțul prin fața curții și preferă să le intre apa în curte sau să le strice drumul decât să pună mâna să curețe șanțul.