Shadow

Eduard Hellvig doreste colaborare cu rromii din Ilfov

„Problemele rromilor nu sunt doar problemele acestei comu­nitati, ele sunt de fapt probleme ale societatii noastre”, a declarat Eduard Hellvig, deputat ales in Colegiul 4 Ilfov. De la aceasta premisa a abordat alesul liberal intalnirea de la Buftea cu repre­zentantii Uniunii Nationale a Comunitatii de Rromi din judetul Ilfov.
Evenimentul a avut loc sub patronajul NDI (National Democratic Institute) si la acesta au mai participat senatorul liberal Nicolae Nasta si primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol.
„A fost o reuniune de lucru in care ma bucur sa pot spune ca am pus bazele unei colaborari con­crete pe viitor si in care am iden­tificat deja cateva aspecte asupra carora ne putem concentra aten­tia; o colaborare din care am spe­ranta ca vom castiga cu totii, indi-­ ferent de etnie. Mai ales ca am­bele parti, atat reprezentantii comunitatii rrome din Ilfov cat si noi, cei care am reprezentat po­liticul la intalnire, am pus pe tapet nevoia de dezvoltare a zonei in care ne desfasuram activitatea, nevoia de creare de locuri de munca in zona, nevoia atragerii de fonduri europene pentru cres­terea nivelului de trai al tuturor ilfovenilor si, ca urmare, inclusiv al celor de etnie rroma „, a decla­rat Eduard Hellvig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *