Shadow

SUNT INVATATOATE LA ROMI SI IMI PLACE

Sunt invatatoare la O scoala    cu copii romii din Romania și am păduchi!!! Da, am “câțiva” păduchi, vreo 2-3, așa se scuza lumea in 2017, și nu mi-e rușine! Am eu si poate alte câteva sute de elevi și parinti din  Valcea  . Și nu este prima data, este a 2-a oară.
Și câțiva dintre elevii mei au, așa ca probabil ne-am dat paduchii între noi pentru ca haina mea sta lângă a lor, iar din când in când ii sărut pe frunte și ii iau in brațe, așa cum s-a întâmplat azi. Firele mele de par se întâlnesc cu ale lor și…gata, saltul s-a produs, au schimbat scalpul!
Este momentul sa renunțam la prejudecăți  fata de copii romii  și sa ne purtam ca niște oameni maturi. Nu pot sa mai aud ca păduchii sunt o rușine și ca purtătorii ar trebui arși pe rug in piața publica!!!
Va rog din suflet sa le spuneti acasă copiilor ca păduchii nu mai sunt o rușine, ca oricine poate lua și ca nu ar trebui sa rada de colegii lor la scoala.romii
Le rog și pe colegele mele sa vorbească deschis cu copiii și sa le explice realitatea. Le puteți spune ca și doamna invatatoare
invatatoare are și preda cu tableta, face inca un master și se da cu parfum, deci nu este nespălată sau proasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *