Shadow

Iubire INTERZISĂ într-o comunitate de ROMI! Nepoata BULIBAȘEI a fugit chiar cu..

Doi tineri din cea mai mare comunitate de romi din județul Galați trăiesc o poveste de dragoste demnă de scenariu de telenovelă. Nepoata Bulibașei din Ivești, o tânără de 16 ani și-a părăsit soțul și a fugit în lume cu un băiat sărac, potrivit stirileprotv.ro

Familia tinerei nu a primit deloc bine vestea, părinții soțului părăsit cu atât mai puțin, mai ales că aceștia din urmă le oferiseră tinerilor însurăței o locuință cu toate cele necesare noii vieți în sânul șatrei. Bulibașa spune că le-a tras și gaz.
Rudele fetei de numai 16 ani îi iau apărarea susținând că amantul ar fi obligat-o să fugă cu el și că ar amenința-o că se sinucide dacă îl părăsește, deși circumstanțele nu le susțin ipoteza.
Gina Stanescu, sora fetei disparute: “O tine acolo legata, nu vrea sa o trimite acasa, zice “daca pleci tu acasa, eu ma duc si mor”, ii zice ei. Si ea, de frica, sta acolo, dar ea nu vrea sa sta cu el.
Tasia Stanescu, bunica fetei disparute: “Nu vreau s-o lasam la prapaditul asta, ca-i un golan.
Cea mai mare rusine a familiei este ca baiatul e sarac lipit, iar fata are tot ce poate visa.
Ferdinand Stanescu, bulibasa din Ivesti, jud Galati: “Socru-sau e om bogat, e om cum se cade, i-a facut casa, i-a tras si gaz, si l-a luat pe zdreanta asta care n-are… n-are unde sa stea.
Gina Stanescu, matusa fetei disparute: “Cerem ajutor de la toata lumea, nu numai de la autoritati, acuma, de la toata lumea. Oriunde ar vedea-o, la un restaurant, la un magazin, sa sune la politie. Staborul o sa-l judece si atunci se hotaraste pedeapsa lui.
Supararea este cu atat mai mare cu cat fata ar fi furat de la parintii sotului ei ca sa fuga cu un alt baiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *