Shadow

Un adolescent de etnie romă din Dumitra ar fi încercat să atace cu cuțitul un polițist în plină stradă

La 16 ani, un adolescent din Dumitra nu doar că umbla cu arme albe la el, ci ar fi avut curajul să atace și un polițist, care se afla în timpul serviciului. Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe o stradă din Bistrița. Adolescentul a fost arestat pentru 30 de zile. Incident îngrijorător petrecut zilele trecute, chiar pe o stradă din Bistrița. Un polițist de la Ordine Publică din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud ar fi fost la un pas să fie atacat cu un cuțit de un adolescent de etnie romă din Dumitra. Evenimentul s-a produs miercuri noaptea, când polițistul se afla la muncă, în schimbul de noapte.
„În noaptea de 11 spre 12 ianuarie, în municipiul Bistrița, un tânăr de 16 ani din Dumitra, ar fi încercat să atace cu un cuțit un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Adolescentul este acuzat de ultraj în varianta tentativei la omor, cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.
Potrivit cunoscuților adolescentului, acesta provine dintr-o familie de romi din Dumitra, care a mai avut probleme cu legea și în trecut. Ba mai mult, unii dintre membri familiei respective ar mai fi făcut pușcărie. Este vorba despre o familie înstărită de romi, care se ocupă cu cumpărări și vânzări de diferite mărfuri și animale, dar și cu înșelătorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *