Realitate DUREROASA ! Fetele încă NU AU buletin, dar se dezbracă pentru a atrage bărbații ,copiii de 7-8 ani, fumează și se distrează cu pistoale…

”Nomazii vin din toate colțurile lumii, se întâlnesc la diferite evenimente știute de ei, vând animale și își căsătoresc copiii”. Descrierea nu este a noastră, ci a fotografului Jamie Johnson, care a trăit alături de câteva familii de irlandezi ”călătărori”, după cum îi numește, și a imortalizat lucruri pe care altfel nu le-ai fi crezut.Încă din vremea în care n-au scăpat de apelativul de ”bebeluș”, fetițele primesc trusa de machiaj în dar. Au nevoie de practică încă de pe acum. Când mai cresc un pic, vor fi învățate să tragă din țigară, iar, mai apoi, chiar dacă n-au buletin încă vor îmbrăca ținute indecente pentru a-i provoca pe bărbați.Nomazii irlandezi sunt o specie aparte, iar regulile lor sunt puține, dar stricte. Se bucură de libertatea dată de o viață trăită în permanentă mișcare, dar știu exact cum să-și crească odraslele.
Fetele, după cum vă ziceam, sunt văzute ca ”unelte” pentru îmbogățire. Ele au ca scop principal să-și găsească un bărbat dintr-o familie avută, astfel încât vor scăpa definitiv de sărăcie. Băieții intră în altă categorie, ei trebuie să fie duri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.