Shadow

Efectele pozitive ale Campaniei Totul pentru sanatate, totul pentru educatie

Campania „Totul pentru sanatate, totul pentru educatie”, este cea mai ampla actiune a Asociatiei Partida Romilor „Pro-Europa” in domeniile sanatatii si educatiei, justificandu-se rezultatele foarte bune, obtinute in ultimii 7 ani de asociatie in derularea campaniei educationale desfasurata la nivel national, cu titlul „Noi iti dam recomandare”, campanie, in cadrul careia, Partida Romilor Pro-Europa a inregistrat aproximativ 40.000 de beneficiari.
Scopul campaniei este acela de a creste accesul etnicilor romi la serviciile publice de sanatate si educatie. In acest sens campania va avea o dimensiune nationala, desfasurandu-se in peste 35 de judete ale tarii.
Partida s-a implicat inca de anul trecut in identificarea persoanelor de etnie roma care nu sunt inscrise la medicul de familie si care au nevoie de efectuarea unor analize medicale pentru evaluarea starii de sanatate, demers concret in aceasta luna prin lansarea mai multor proiecte finantate de ANR in scopul cresterii romilor la sanatate in cadrul Programului „Anul European al Cetateniei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *