Shadow

Copilaș de trei ani, tăiat cu securea la Rodna

În urmă cu puțin timp, un echipaj medical SMURD a preluat un copil de 2-3 ani din Rodna, care a fost tăiat accidental cu securea la unul dintre picioare. Se pare că starea sa este destul de gravă.
Un copil de doar 2-3 ani a fost tăiat astăzi cu o secure în zona piciorului. Incidentul s-a petrecut în comuna Rodna. Deocamdată nu se știe cine l-a tăiat pe copil și nici cum s-a produs neobișnuitul incident.
Copilașul a fost preluat de un echipaj de prim ajutor SMURD și este în drum spre Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Năsăud. Din primele informații reiese că micuțul este în stare gravă.
Potrivit primarului comunei Rodna, Valentin Iosif Grapini, tatăl copilului a tăiat lemne în această dimineață și a lăsat securea neasigurată în curte. Unul dintre copiii săi de trei ani a ieșit în curte desculț și a călcat în secure. Copilașul a fost internat la spitalul din Năsăud și este în stare stabilă, viața nefiindu-i pusă în pericol. 
Se pare că acesta provine dintr-o familie numeroasă de romi. Autoritățile locale spun că părinții celui mic își îngrijesc foarte bine toți copiii și că nu au avut niciun fel de probleme cu ei până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *