Shadow

Mașină de lux a unui CLAN DE ROMI, dotată cu GIROFAR și SIRENE. Se întâmplă în orașul unde șeful celui mai tare clan era sprijinit infracțional chiar de șeful Poliției

Romii dintr-un oraș din vestul țării au găsit soluția să scape de autorități, cel puțin în trafic. Și-au dotat un bolid de lux negru cu girofar de poliție și sirene. Acum gonesc ca nebunii pe strzăi, în timp ce toată lumea crede că în interior ar fi forțe sub acoperire care sunt în acțiune. 
O mașină aparținând unor romi a fost filmată gonind pe străzile din Lugoj cu girofarul aprins și cu sirenele pornite. Un bolid de lux negru ”complet echipat”, asta au văzut oamenii, fără să știe că mașina e proprietatea unui clan de romi din oraș.
Imaginile care au scandalizat internetul au fost filmate pe strada Primăverii, chiar de un rom, relatează lugojinfo.ro. Bolidul care trece în viteză pe strada îngustă și obligă un alt șofer aflat în trafic să tragă dreapta și îi dea prioritate. Deși, după ce trece prin fața celui care filmează sirenele sunt oprite, girofarul încă mergea, iar șoferul a intrat cu viteză în sensul giratoriu, făcându-i pe șoferii care circulau liniștiți prin zona străzii Huniade să tragă și ei dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *