UN SCUIPAT  CARE  MA  SUPARA  

În general, nu iau în considerare postările unor comentatori   romănii  care mă jignesc şi îmi aduc injurii, dar, de această dată, m-am simţit dator să fac o precizare: scuipatul lor mă onorează!
Am fost pus la zid şi înjurat pentru că mi-am exprimat un drept, acela de a condiţiona  Si   a declara  ca  sant rom si trebuie  sa fiu respecatat  mai ales daca sant lucrator in presa (jurnalist)
să-mi sporească respectul pentru concetăţenii mei rromii  care au curajul să-şi asume  indetitatea lor   şi să lupte pentru a fi recunoscuţi ca cetăţeni cu drepturi depline ai acestei ţări.Să facem distincţie între credincios rom  Orice credincios este un cetăţean, dar nu orice cetăţean este un credincios.De aici rezultă o serie de drepturi şi obligaţii.„E bine  un  romăn să se căsătorească cu o  tiganca  ?“. Fac pariu că ştiţi răspunsul.Nu-mi este frică de  romănii  de   musulmani, ţigani, negri,  etc. Nu îmi este frică de concetăţenii mei care respectă legile din această ţară, care merg zilnic la muncă, , care râd, care sunt fericiţi. Îmi este frică, în schimb, de ignoranţă, de intoleranţă, de ură, de  de rasa   de  extremism de nationalism   de discriminare  de manipulare, care, exacerbate, duc la o societate în care nu mă regăsesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.