Horoscopul țigănesc – Care ți-e destinul și cât noroc ai în viață!

Se stie ca printre tigani se gasesc cele mai bune prezicatoare. Au o cultura bine inradacinata cand vine vorba despre ghicit, astfel ca a luat nastere si un horoscop tiganesc.
Publicitate
Zodiile acestuia poarta denumiri diferite, insa sunt impartite, cu aproximatie, tot in aceleasi perioade ca si cele ale horoscopului european.
Iata ce iti prezic astrele, potrivit horoscopului tiganesc:
icitate Pumnalul: 21 martie – 20 aprilie
Pumnalul semnifica curajul, neinfricarea, ambitia, atribute caracteristice celor dispusi sa porneasca la drum, chiar daca acesta se poate dovedi plin de primejdii. Cei nascuti in aceasta zodie nu cunosc frica si vor sa fie mereu cei dintai. Nu dau inapoi de la nici o lupta si cauta mereu sa fie invingatori. Si au parte de noroc in tot ceea ce intreprind. Sunt loiali familiei si prietenilor.
Roata: 21 iunie – 21 iulie
Persoanele nascute in Roata sunt oameni care nu pot sta locului o clipa. Sunt persoane mereu in miscare, care cu greu isi vor gasi un loc al lor. Din acest motiv se vor hotari cu greu chiar si sa-si intemeieze o familie. Sunt mereu in cautare de locuri noi, sunt adevarati deschizatori de drumuri, sunt oameni cu initiativa, care au mari sanse sa preia fraiele domeniului in care activeaza.
Steaua: 22 iulie – 22 august
Persoanele nascute in aceasta zodie sunt lideri calauzitori asemenea stelei. Au toate sansele sa ajunga in varful oricarui domeniu in care profeseaza, dar vor fi, de asemenea, si buni parteneri la drum lung, buni parinti. Sunt omeni optimisti, joviali, care isi fac repede prieteni. Plini de calitati, vor starni, poate, si invidia celor din jur. Vor depasi cu seninatate toate problemele aparute in viata.
Clopotul: 23 august – 22 septembrie
Persoanele nascute submnul Clopotului sunt foarte disciplinate. Ele sunt cele care impun regulile. Te poti baza pe ele sunt pline de vointa si nu vor renunta niciodata la ceea ce au inceput. Ba chiar poti fi sigur ca nu vor rata niciodata termenele pe care le au de atins. Perfectionisti, vor face totul pentru a fi mai buni maine decat sunt azi. Norocul nu le surade prea usor, ci au nevoie de multa munca pentru a obtine succesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.