PARTIDUL COMUNIST AL ROMILOR  

Să te realizezi, să te cunoască lumea, să  lider adevarat al romilor   sa  fii în centrul atenției și în lumina reflectoarelor. Este singurul vis pe care îl ai. Singura dorință. Fără atenția celorlor  din PARTIDUL COMUNIST    AL ROMILOR
Știi foarte bine că atunci cînd vei ajunge la țintă, ți se vor arunca în cîrcă tot felul de invective. Vei zîmbi. Ți se va imputa că nu ai fost loial. Vei ridica din umeri. Vei fi tras la răspundere pentru minciunile pe care le-ai scornit, pentru intrigile pe care le-ai țesut, pentru ițele pe care le-ai tras doar ca să îți iasă ție pasiența, fără să te preocupe că, în timpul procesului, ai încălcat reguli și ai rănit oameni. Vei nega cu seninătate. V or   arunca pisica în curtea altcuiva. Nu îți vei asuma niciodată responsabilitatea, ci, uimit, și umilit   și chiar ușor vexat, îți vei învinui tu acuzatorii de nebunie.
Oricum, cînd ești în top, toate astea nu mai contează, iar vocile celor care te mustră se vor auzi din ce în ce mai slab. Pînă nu le vei mai auzi deloc. Cocoțat pe piedestalul la care ai ajuns, îți vei adora de unul singur singurii prieteni adevărați pe care îi ai: coatele ascuțite și obrazul gros.al  PARTIDULUI COMUNIST    AL ROMILOR  Cumva te simți și răzbunat cînd vezi că alții, care ar fi putut atît de ușor de  manipulat   să reușească prin autenticitatea valorii lor umane, sa rămîn, în ciuda darurilor, niște anonimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.