Shadow

Damian Draghici are probleme cu vocea

Presedintele Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, Nicolae Paun a declarat ca si-ar dori ca Damian Draghici sa fie o voce mai puternica in cabinetul primului ministru in ceea ce priveste problemele romilor.
”Eu nu am o problema cu omul Damian Draghici ci cu ceea ce gandeste Damian Draghici. Daca esti consilierul primului ministru inseamna ca esti o capacitate si daca esti o capacitate in materie trebuie sa vii cu niste sfaturi concrete pentru premier, de la care nu avem pretentie sa le cunoasca pe toate. Si e logic. Si un ministru daca isi ia niste consilieri langa el, ii ia tocmai gandind ca ei stiu ceva in domeniu”, a explicat presedintele Partidei Romilor, deputatul Nicolae Paun. Acesta a mai mentionat ca senatorul Damian Draghici sa-si demonstreze calitatile si in politica asa cum a facut-o si in domeniul artistic.
”Eu il astept pe domnul Damian Draghici, pe langa partea artistica sa fie putin mai aplicat, depasind partea culturala in care nu ii contesta nimeni calitatile, dar in ceea ce priveste de politici, exista lipsuri” a incheiat Nicolae Paun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *