Shadow

Un ROM din Arad a găsit, pe stradă, un portofel cu 1.250 de euro şi L-A PREDAT POLIȚIEI. Ce i-a cerut în schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se așteptau la așa cerere

Un bărbat de etnie romă a predat, luni, la Poliţie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a găsit în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad.
Acesta a găsit, luni, în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul în care se aflau actele de indentitate ale proprietarului şi o importantă sumă de bani: 650 de euro şi 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.
El a dus imediat portofelul la Poliţia Locală Arad, care a început să-l caute pe proprietar.
“Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă.
Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Sosit de îndată la sediul Poliţiei Locale Arad pentru a-şi recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un bărbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred“.
El le-a povestit poliţiştilor că banii şi documentele i-au alunecat din buzunar în timp ce pleca la cumpărături.
Bărbatul le-a promis poliţiştilor locali că va dona o sumă de bani copiilor instituţionalizaţi, aşa cum a fost dorinţa celui care i-a găsit portmoneul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *