Shadow

Unele vedete autohtone îşi recunosc cu mândrie, altele nu

Nu mai este o ruşine să fii de altă etnie, mai ales de etnie romă, dacă succesul şi bunul simţ te definesc. Unele vedetele din România de etnie romă recunosc cu mândrie că sunt romi, altele ocolesc acest subiect.
Gestul lui Connect-r de la Premiile Muzicale din 2000, de a purta un tricou pe care scria mare “Sunt Ţigan!” a fost de a-şi recunoaşte originile fără ruşine, ci cu modestie. Tânărul artist de mare succes a recunoscut şi recunoaşte că se mândreşte că este rom şi nu vrea să se ascundă. Dacă, din păcate, cei de etnie romă au căpătat un statul ruşinos în ţară, dar şi în afara ei, nu înseamnă că toţi sunt la fel, iar vedetele demonstrează asta. Deşi a declarat că a întâmpinat probleme legate de etnia sa din partea colegilor de breaslă, Connect-r nu vrea să se lase bruiat şi vrea să se poarte frumos cu toată lumea, ceea ce îşi doreşte la rândul său.
Despre Andra Măruţă şi Ştefan Bănică Junior se zvoneşte că au origini de etnie romă. De altfel, unele vedete de etnie romă au declarat despre Bănică Jr. că este “de-al lor”. Şi despre Viorel Lis sau Mihaela Rădulescu se ştie că sunt de etnie romă, deşi aceasta din urmă a fost implicată într-un scandal cu un admirator al său de pe reţelele de socializare online, pe care l-a jignit spunând că este rom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *