O familie din Norvegia a lasat un cersetor roman in casa lor timp de o luna cat au fost plecati in concediu. Ce au gasit in casa la intoarce i-a lasat fara cuvinte……

 

 

 

Povestea lui Ioan Bandac, cersetorul roman care a impresionat Norvegia, a inceput cand un cuplu i-a lasat cheile locuintei lor, pentru a se ingriji de casa.

 

Timp de o luna, cuplul de norvegieni a calatorit prin America Latina si i-au lasat romanului cheile de la casa. La intoarcere, acestia au gasit o locuinta mai curata decat la plecare, iar barbatul le cumparase, din banii castigati pe strada, un covoras pentru baie, decoratiuni de Craciun si cateva ghivece de flori, potrivit presei norvegiene.Ei au vrut sa faca un gest frumos de sarbatori, asa ca au lasat cheile casei unui cersetor cu care nici macar nu vorbesc aceeasi limba. Romanul a comunicat cu norvegienii printr-o aplicatie de traducere de pe telefonul mobil.Alexa a declarat emotionata ca „acest om nu are nimic, dar totusi daruieste atat de mult!”. La randul sau, Knut a spus ca este o lectie de viata.Batranul a petrecut aproape o luna in apartamentul norvegienilor, in timp ce acestia au mers in Venezuela, tara de origine a tinerei Alexa Belandria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.