Shadow

INCREDIBIL dar in ROMANIA exista un loc unde TIGANII primesc LOCUINTE GRATUITE. Utilitatile, platite de PRIMARIE

 

 

 

 

La marginea orasului Baia de Arama (Mehedinti) a aparut un cartier format din 28 de locuinte. Acestea vor fi dotate cu toate cele necesare si vor fi date in folosinta tiganilor din Baia de Arama. Proiectul a costat 2 milioane de euro, si s-a lucrat pe branzi timp de doi ani.
Primarul spune ca a avenit cu acest proiect inedit pentru a sprijini familiile defavorizate. S-au investit bani destul de multi incat apartamentele cu 3 camere sa arate perfect.
Sunt peste 200 de familii care traiesc in case improvizate. Se pare ca tiganii duc lipsa apei, pe care de acum o vor avea pe gratis pentru ca primaria se va ocupa sa le plateasca la timp consumul de apa din bugetul local de 1,7 milioane de lei.
INCREDIBIL DAR ADEVARAT!
Mai mult decat atat, tiganii care vor locui acolo vor avea doar grija sa faca rost de hrana, caldura dar si energia electrica vor sta in seama primariei. Ce viata! Ne-am dori si noi macar caldura si curentul sa stea in seama primariei. Cand platesti la chirie 200 euro sau ai imprumuturi la banci, ti-ai dori ca macar curentul sau apa sa fie platite de altii in locul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *