Realitate DUREROASA ! Fetele încă NU AU buletin, dar se dezbracă pentru a atrage bărbaţii ,copiii de 7-8 ani, fumează şi se distrează cu pistoale…

 

 

 

 

 

Nomazii vin din toate colţurile lumii, se întâlnesc la diferite evenimente ştiute de ei, vând animale şi îşi căsătoresc copiii”. Descrierea nu este a noastră, ci a fotografului Jamie Johnson, care a trăit alături de câteva familii de irlandezi ”călătărori”, după cum îi numeşte, şi a imortalizat lucruri pe care altfel nu le-ai fi crezut.Încă din vremea în care n-au scăpat de apelativul de ”bebeluş”, fetiţele primesc trusa de machiaj în dar. Au nevoie de practică încă de pe acum. Când mai cresc un pic, vor fi învăţate să tragă din ţigară, iar, mai apoi, chiar dacă n-au buletin încă vor îmbrăca ţinute indecente pentru a-i provoca pe bărbaţi.

Nomazii irlandezi sunt o specie aparte, iar regulile lor sunt puţine, dar stricte. Se bucură de libertatea dată de o viaţă trăită în permanentă mişcare, dar ştiu exact cum să-şi crească odraslele.Sudează ţigările şi nu s-au jucat în viaţa lor cu maşinuţe sau tractoraşe. Nici gând! N-au nici 10 ani când apucă pentru prima dată un pistol. Sunt învăţaţi să-l mânuiască, iar, mai apoi, li se scoate din cap ”părerea de rău”.
Fetele, după cum vă ziceam, sunt văzute ca ”unelte” pentru îmbogăţire. Ele au ca scop principal să-şi găsească un bărbat dintr-o familie avută, astfel încât vor scăpa definitiv de sărăcie. Băieţii intră în altă categorie, ei trebuie să fie duri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.