Shadow

Cum arată locuinţele sociale folosite de oameni

 

Ieri a fost o demolare în Iaşi. O clădire care funcţiona pe post de locuinţe sociale pentru categorii defavorizate a fost pusă la pământ, pentru că ajunsese într-o stare groaznică.
e complet inutil, nu menţionează nici că jumătate dintre ăia nu aveau contracte de închiriere, nici că au distrus imobilul în timp ce locuiau în el. Deh, PSD-işti.
Am găsit însă câteva poze de la interior, le vedeţi în clipul de mai jos. Sunt teribile. Aşa se comportă săracii proşti cu ceva ce primesc pe bani puţini: nu întreţin, fac focul la interior (tavanul ăla negru nu era aşa de la vopsea), distrug tot ce pot, distrug şi ce rămâne şi apoi se dau cu fundul de pământ că statul e rău şi le ia casaşi n-au egalitate de şanse şi nu sunt acceptaţi de societate. Şi oamenii e răi cu ei, că nu vor integrarea romilor. Şi alte minuni.
De aia nu trebuie să ne pară rău când îi vedem că scormonesc prin gunoaie şi locuiesc în gherete construite din te miri ce la marginea oraşului. Pentru că, de fiecare dată când le dai ceva bun pe mână, strică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *