România pe care nu o ştiţi voi

 

 

 

Tipa care dezvoltă rezidenţialul unde m-am aciuat e o femeie foarte sufletistă şi de treabă. Chiar se chinuie să facă chestiile bine, nu economiseşte bani ca să aibă de benzină la jeep şi altele, adică exact genul diferit de mafiot imobiliar pe care vi-l imaginaţi.
Din păcate pentru ea, este bună la suflet şi, după cum se ştie, oamenii buni la suflet, la un moment dat, şi-o fură. Aşa şi acum.
Tipa a angajat o ţigancă femeie de serviciu la bloc. 700 de lei, 2 ore pe zi, 3 zile pe săptămână. Venea ţiganca şi nu făcea nimic, freca duda cu îndatorire, am zis că într-o zi o filmez, ca să îi arăt angajatoarei cu cât elan nu face aia nimic, dar am zis că na, poate se cunosc, nu e treaba mea.
Săptămâna trecută se plângea ţiganca la developeriţă că o duce greu, că nu are bani, că are datorie 25 000 la curent, chestii de astea. Asta, impresionată până la muci, stătea şi se gândea cum să facă să o ajute pe femeie că na, îi e greu. Aşa că i-a propus să vină la muncă tot 2 ore pe zi, dar 6 (mi se şopteşte în cască cpă erau de fapt 5 zile) zile pe săptămână şi să îi dea 1500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.