Shadow

DRAGOSTE DE TIGAN

DRAGOSTE DE TIGAN

 

 

 

Copil fiind, m-am îndrăgostit lulea de Ileana o romnca de 30 de anii desi eu aveam 14 , Dovada că eram îndrăgostit de ea că i dadeam toti bani pe care i aveam şi aveam banii Ileana era frumoasa buzele roşii ca merele. Avea părul creţ şi ochii albaştri.nu părea să îi pese că eu eram ţigan.Mama considera că Ileana e curvar dedicat. o care sa in culcat cu un copil si a ciufulito
Dacă ai trecut de 50 de ani şi prietena, amanta este tânără, ce faci în situaţia asta ? Îţi laşi nevasta şi fugi cu amanta să te distrezi sau eşti sătul de tine fiindcă te-ai născut obosit? Poate că e ultima răbufnire, dar ţie nu-ţi pasă şi eşti aruncat vijelios în prăpastia propriului coşmar, în care singuri repetăm acelaşi conținut dramatic al programului.
Soţiile cumparate cu banii si cu acte în regulă se strâmbă când aud de amante, Mai mult, nevestele tiganci te injura ca la usa cortului si au la îndemână un arsenal belicos. Trag de partea lor copiii nepotii rezultaţi, apoi asmut şi părinţii, şi socrii asupra infamului rrom . Practic, tiganu n-are nici o şansă. Se îndrăgosteşte fleaşcă de o romanca misto subtirica ca o trestie si- sexy, dar proastă, ca să alimenteze orgoliile romului plin de banii . E sezonul crizelor de nervi, al minciunilor imbecile, al scuzelor idioate. Secţiile de Urgenţe se pregătesc pentru marea bătălie de Crăciun şi Anul Nou, când se ştie că ambulanţele livrează amante cât p-aci sinucigaşe. Şi nici tu, dragă nevastă iertătoare, nu eşti mai fericită, deşi îţi mesteci sarmaua festivă alături de, nu-i aşa, soţ. Porcul halit în familie îţi aminteşte că, paradoxal, stai în casă cu un bou. Gras si ciufut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *