Shadow

Cel mai îndrăgit traficant de persoane. Lua ţiganii şi-i ducea înapoi în Pakistan

 

 

 

 

Acum chiar avem pe cine propune la premiul Nobel pentru pace! Un traficant de persoane din Rahova lua familii întregi de ţigani şi le repatria ori în Pakistan, ori în Punjabul natal. Acesta le promitea ţiganilor că îi ajută să emigreze într-o ţară mai dezvoltată, ceea ce India chiar e, faţă de România.
Pentru a nu se simţi dezrădăcinaţi, ţiganii au fost mutaţi cu căruţele. Chiar dacă pentru România este un succes, iniţiativa traficantului de persoane n-a fost văzută cu ochi buni pe subcontinentul indian. Pakistanezii şi indienii sunt supăraţi că le-a adus ţiganii înapoi pe cap, spunând că “voi credeţi că i-am dat afară degeaba acum 1000 de ani?”.
“S-au învăţat şi mai rău, au obiceiuri proaste, deprinse de la români: fură, mint, sunt leneşi, trăiesc din pomeni şi stau doar cu mâna întinsă, nu vor să muncească şi să-şi facă un rost. Aici, în Pakistan, nu merge aşa. Să se întoarcă în România, de unde au venit, nouă nu ne trebuie elemente infraţionale!”, declară Rapandul Rawalpindi, ministrul de interne pakistanez.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *