Shadow

Mihai Bendeac, în război cu breasla maneliştilor din cauza unui mesaj acid despre ”lumea lui Salam şi a lui Guţă”: ”Când ai ales sa faci rating şi făceai glume care sa prindă la generaţia asta…”

 

Mihai Bendeac a avut parte de un incident neplăcut în benzinărie despre care a scris într-o postare de pe Facebook. Cuvintele dure la adresa maneliştilor l-a înfuriat pe un cunoscut cântăreţ care nu a mai suportat şi a răbufnit, taxându-l dur pe comediant.
Mihai Bendeac a postat pe Facebook un mesaj în care le-a vorbit prietenilor lui virtuali despre un incident neplăcut de care a avut parte într-o benzinărie. Juratul ”iUmor” şi-a pierdut umorul şi cumpătul şi a scris un mesaj extrem de dur în care aruncă vorbe grele la dresa romilor şi a celor ce fac parte din ”lumea lui Salam şi a lui Guţă”.
”Vineri seara am oprit la o benzinărie ca să alimentez scuterul (folosesc rar în perioada asta „decaportabila” căci cu motoreta e mai simplă viaţa în oraş). Pun eu 3 litri fără plumb şi intru să plătesc. In faţa mea, o doamnă. Achită. Scot şi eu banii din buzunar şi n-apuc să-i întind că în incintă pătrunde val-vartej un cocalar la vreo 40 de ani.Tricou Adidas, bermude Adidas, papuci Adidas, şapcă Adidas, CREIER Adidas.
– Cine p..a mea şi-a lăsat motoreta aia la pompă că a încurcat tot acolo?!
– Eu. Dar de ce am încurcat ?! (Mă recunoaşte, dar după 3 secunde de pauză se decide să nu lase garda).
– Păi de ce-ai lăsat-o acolo?!
– Păi, unde s-o las? Dacă eram cu maşina, unde o lăsam până achitam benzina?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *