Nuntă de 1 milion de euro într-o familie de romi! S-a însurat fiul “Regelui Ciompi”

 

Scene cum nici in telenovelele turceşti nu vedem s-au petrecut la nunta fiului celui supranumit regele Ciompi. Peste un milion de euro ar fi costat nunta la care au petrecut peste o mie de invitaţi, iar printre ei cântăreţi de marcă din regnul manelistic. Palatul regelui ar putea fi confundat cu reprezentanţa Chanel. Totul este suflat în aur iar cristalul sclipeşte pretutindeni. Ba mai mult, regele se scaldă într-o cadă imensă în formă de pantof cu toc.
Aroganţa supremă, fiţa fiţelor, făleală fără număr sau nunta secolului. Aşa ar putea fi catalogată nunta fiului regelui Ciompi, o renumită familie de romi din Caransebeş pentru extravaganţe şi luxul în care trăiesc. Regele şi-a însurat fiul, pe Nicu, fără să măsoare cât de adânc bagă mâna în sacul cu bani. La cam un milion de euro a fost estimată petrecerea despre care vor vorbi şi strămoşii lor. Alte milioane le-a investit în palatul care, cândva, a fost sediul istoric al ansamblului folcloric Doina Banatului.
Misterul prin care a reuşit să se instaleze într-o clădire istorică n-a fost elucidat, dar investiţia a fost pe măsură XXL. Scară interioară din lemn masiv sculptat, mobilier suflat în aur şi candelabre făcute pe comandă. Regele sforăie doar în aşternuturi de la Chanel şi Versace, iar baia e de departe piesa de rezistenţă. Ciompii se scaldă într-o cadă în formă de pantof cu toc,
realizată de un artist italian, iar preţul ei sare de 20.000 euro.
Prinţul regelui a ales pentru marele eveniment două costume, alb şi bleumarin, accesorizate cu broderii fine din cristale. Pantofii, asortaţi în aceeaşi nuanţă şi la fel de sclipitori, dar şi cu numele prinţului ştanţat pe interior. Mireasa, însă, pare că a adunat toate comorile din adâncurile oceanelor şi le-a îmbrăcat. Perle, cristale şi bijuterii aşezate atent de mama stilistă. Parada s-a mutat apoi în stradă, acolo unde mărcile celor mai scumpe maşini au defilat mai ceva ca la salonulauto. Mai multe ferrari-uri la un loc cum s-au perindat pe străzile din Caransebeş, nici Monaco n-a văzut.
Tot alaiul a fost întâmpinat cu mare fast de amfitrionii evenimentului, Romică Ţociu şi Cornel Palade. Iar startul nunţii l-a dat socrul mare, fluturându-i lui Nicolae Guţă pe sub nas un teanc generos cu cele mai mari bancnote de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.