Shadow

Nuntă de romi în Anglia: Mireasa a avut o rochie de 60 de kilograme

 

 

Centrul oraşului Coventry, din Marea Britanie, a fost, sâmbătă, scena unei nunţi de ţigani. Rebekah Markham este mamă a trei copii şi s-a căsătorit cu Kevin Smith, după doar un an de relaţie. Femeia a întârziat aproximativ o oră la ceremonie, iar când a ajuns a coborât dintr-o limuzină Hummer, de culoare roz.
Rebekah a purtat o rochie de culoare albă cu materialul acoperit de cristale Zwarowski, în valoare de 6.000 de lire sterline şi cântărea aproape 60 de kilograme. Două flori imense de cristal acopereau corsetul şi o parte a rochiei din zona şoldului. Pe cap purta o tiară sclipitoare care se potrivea cu cerceii şi colierul.
După ceremonia religioasă, petrecerea a avut loc în Birmingham, la Moseley Social Club. Localul a fost colorat în roz şi argintiu şi decorat cu peşti aurii şi pene roz.
Mirii au angajat un pitic, care fugea în jurul meselor pe muzica serialului de comedie Benny Hill. De asemenea, s-au servit două torturi de câte 1 metru pătrat fiecare precum şi o prăjitură în formă de păpuşă Barbie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *