Bety, un Catani al Poliţiei Rutiere

 

Este Paştele si lumea se gandeste la drob, sarmale, oua cu ceapa verde si relaxare indelunga la masa cu familia. Si cum agentii de la Politia Rutiera sunt oameni, la fel ca mine si ca tine, e normal sa fie si ei mai
relaxati in perioada asta. Dar chiar si asa, eu nu pricep de ce Politia Rutiera a disparut din Vilcea . Complet. Dar nu… Sa tot traiesti in Romania, tara in care politistii rutieri sunt pe relaxare, chill, lejeritate, mai o spaga, mai o panda mica o amenda sa faca norma. Da-o in gatu’ ma-sii de siguranta, respect, incredere, omenie. Da-o naibii de normalitate, aici e Romania!
Poliţiştii nu consumă alcool nici cu ordin de la comandant. Sunt complet anti-mită, nu primesc atenţii şi îşi fac cu conştiinciozitate datoria. Lucrează non stop pentru siguranţa cetăţeanului, sunt integri moral atât în familie, cât şi în societate, cu alte cuvinte sunt exemple demne de urmat de către toţi reprezentanţii comunităţi , Doamne fereşte, că toţi poliţiştii sunt aşa.. Până una alta să trăim cu impresia că avem cei mai performanţi poliţişti din lume, care nici vodcă nu au băut, nici nu s-au făcut frate cu infractoru Soferii Valceni stiu, deja, cã avem în judet cei mai profesionisti si mai corecti politisti de la rutiera. Ag. Nicoleta o profesionista de care se teme toti soferi valceni De aceea le dãm si noi o mânã de ajutor si prezentãm dovada Cea mai corecta purtător de chipiu alb de la Rutieră . Am căutat o imediat după pe agenta Bety în cauză să-i dăm un premiu pentru curaj. Din cauza ca semafoarele sunt sincronizate ca un cur, la propriu, se fac niste cozi uriase. . Din pacate, nimic nu se intampla si soferii stau ca fraierii la cheremul semaforului… Insa nici acest lucru nu ma face sa cred ca politia rutiera lipseste cu desavarsire. Ci comportamentul altor soferi. Care, la cum se manifesta in trafic, ai putea jura ca nici nu au dat vreodata pe la cursurile Scolii de Soferi si nici ca vreun agent de politie le-a dat candva o amenda sau macar o mustrare. Si mai grav este ca soferii de o nesimtire mezozoica sunt parca din ce in ce mai numerosi in Vilcea Pe lângă caracterul de impunere a legii ag .Bety politista de la circulatie rutiera urmăreşte şi informarea tuturor participanţilor la trafic, asupra importanţei respectării regulilor rutiere.si la romanii si la romi nu le convine ca Nicoleta este si va fi un politist cinstit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.