Scandal între poliţişti şi ţigani, în Timişoara. Un hoţ a fugit cu cătuşele la mâini Timisoara

 

O femeie în vârstă de 41 de ani din Timişoara a fost reţinută pentru ultraj după ce a îmbrâncit un poliţist şi l-a ajutat să scape pe bărbatul suspectat de mai multe furturi şi care a reuşit să fugă, joi, după ce a fost încătuşat.
Potrivit poliţiştilor, femeia, în vîrstă de 41 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, ea fiind implicată în scandalul de joi seară, când un bărbat care a fost prins de poliţişti, fiind suspectat de mai multe spargeri, a reuşit să fugă.
Femeia este cercetată pentru utraj, după ce a îmbrâncit un poliţist.
Bărbatul care a reuşit să scape, cu cătuşele la mâini, este încă de negăsit, iar poliţiştii îl caută.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au încercat să oprească în trafic un autoturism, joi seară, existând informaţii că în interiorul acestuia se află un bărbat suspectat de mai multe furturi şi pe numele căruia era emis un mandat de aducere. Şoferul nu a oprit însă la semnalele agenţilor, iar poliştii l-au urmărit.
“La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina acroşând trei autoturisme parcate. În momentul încătuşarii bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit”, spun poliţiştii.
Potivit acestora, suspecţii s-ar fi ascuns într-un imobil unde poliţiştii au găsit un pistol cu gloanţe de cauciuc, însă fugarii nu au fost prinşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.