Shadow

Ce nu ai voie să-i spui soţiei

 

Faptul că ochiul stîng ne-a îngheţat în partea dreaptă sus, că gura este brusc strîmbă şi că părem complet incapabili să ne controlăm bîţîitul piciorului şi tresăritul muşchilor de pe faţă este desigur un semn de mare aprecierepentru o femeie plasma şi cu fundu şi tatele bonbate turbo frumoasa foc Răspunsurile variază în funcţie de inteligenţa, de profesională şi cate femei ai avut la activ şi experienţele de viaţă.Dacă întrebarea se refera la sotie răspunsul logic : două kile de perdele, şase de draperii, o jumătate de ciucuraşi şi restul, pînă la 20-20 de kile – bigudiuri şi mileuri.
Logic, încercăm cu hectolitri, tone, megajouli, viteze în ani-lumină.
Tot sînteţi fericite.
Ne uitam la ele cu privirea aia de căprioară rănită.
Deci tu nu mă mai iubeşti? Nu ţi-e milă de mine de mine?
Cum arăt? M-am îngrăşat, nu esti subtirica dar în gandul nostru…
La fel de bine , o balenă albastră cu ciucuri, un peşte de televizor, o Dacie 1100, Privirea aia ucigaşă o cunoaştem prea bine, aşa că ne pregătim frumos să ducem gunoiul. Undeva în China, dacă e posibil.
Te gîndeşti că aşa îţi trebuie, că ai neglijat exerciţiile alea de vorbit, în timp ce îţi faci cruce cu limba şi începi să îţi dai seama că nu are cum să nu existe un Dumnezeu dacă aţi reuşit, tu şi neamul tău bărbătesc, să supravieţuiţi pînă acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *