Shadow

Poliţistul Rizea a reuşit să civilizeze şoferii romi şi români din Dâmboviţa

 

Am vorbit şi acum câteva zile despre caracterul românilor. Vreau acum să vă prezint câteva consideraţii despre caracterul poporului nostru. Roman si rrom.
De ce suntem noi, românii, si rromii atât de invidosi, răi, egoişti, agresivi unii cu alţii? De ce nu putem să respectăm valoarea, de ce nu suntem uniţi? Suntem o naţie care are o plăcere să facă rău celor de lângă ei comisarul sef . Raducu Rizea, seful IJP Dambovita al politiei circulatiei au civilizat soferii. Rata acidentelor de circulatie la Danbovita este ce mai mica din Romania prin prevenire, nu prin amenzi si luare de premise.
Zilnic, in traficul dambovitean se intampla mii de cazuri de discriminare. De fapt, tot ce inseamna trafic in judet este un mare haos, o mare jungla, soferilor care sunt nervosi la volan si duc la violente fizice sau verbale. E greu sa te stapanesti in trafic, cu alte sute de soferi care circula fiecare in legea lui. Problema este cand toti acesti nervi acumulati de frustrari la volanul masinii Fa, proasto!, pitipoanco, blonda proasta, loganistule, cioroiule, tataie, taranule, si asa mai departe? Chiar daca, de anul acesta, soferii care aduc injurii altor participanti la trafic trebuie sa raspunda in fata legii. Tot vorbim cu admiraţie despre istorie, literatură şi alte câteva domenii unde am avut compatrioţi celebri în lume. Dar ne întrebăm, cât a mai rămas în caracterul nostru de la acei oameni? politisti de la circulatie rutiera urmăreşte şi informarea participanţilor la trafic (indiferent de calitatea acestora), asupra importanţei respectării regulilor rutiere. Da, stiu ca rolul agentilor de la politia rutiera este sa previna accidentele, numai prin simpla lor prezenta. Si sa avertizeze soferi nesimţiti , nesimţirea aceea crasă, care consternează, merge întotdeauna mînă-n mînă cu prostia. Nu poţi fi nesimţit autentic fără să fii mai întâi un prost autentic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *