Shadow

Bag de seamă că Băluţă Achim e abonat la fonduri europene

 

 

De multe ori, când mă plictisesc, încerc să citesc presa de proasta calitate, gen cancan vâlcean. Mă ajută să disting jurnalismul de mizeriile şi imbecilităţile din media, debitate în folosul prostim
Pentru că în calitatea sa de primar al comunei Vaideeni a fost alături trup şi suflet de familiile năpăstuite în urma inundaţiilor.din data de 21 iunie 2018.
Conform ISU Vâlcea, 50 de locuinţe au fost afectate şi 10 maşini avariate după ce Luncavăţul a ieşit din matcă şi a inundat toată zona. Compania de Drumuri se mişcă cu „viteza melcului” şi spun că în prezent este în desfăşuare licitaţia de atribuire a contractului de lucrări de consolidare. Este aberantă această justificare a CNAIR, în condiţiile în care compania a cumpărat în ultimii ani utilaje performante pentru intervenţii rapide la lucrări de consolidare şi asfaltare a drumurilor naţionale, deci investiţia putea fi executată în maxim două săptămâni în regie proprie!In general, o parte a“presa continua sa preia opinii ostile Primarului Baluta ii prezinta intr-un mod defavorabil, prin stereotipizare”, fara ca acest fapt sa fie investigat După un şir lung de mandate în care administraţia din Vaideeni a fost interesată de orice altceva doar de dezvoltarea comunei , a venit la primărie Daniel Achim BĂLUŢĂ!
Tânărul edil din Vaideeni a făcut în 6 ani ce nu au făcut alţii în 12. Este exact omul de care are nevoie comuna montană pentru dezvoltarea infrastructurii şi a turismului. Redacţia noastră nu numai că îl susţine si avertizeaza pe uni din presa scris cu cas la gura sa vada bîrna din ochiul lor si apoi sa comenteze prostile pe care le au debitat in goana lor de senzati fasaite M-am săturat de proşti şi proaste ca de mere mălăieţe. Prefer o perfuzie în locul unui dobitoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *