Vecinul lui Cătălin Botezatu îl acuză pe regele Cioabă că guvernează mafia ţigănească

 

Mărturia uluitoare a vecinului celebrului designer

”În anul 2016, proprietatea era evaluată la peste 7,5 milioane de euro. Având în vedere că aveam nişte probleme financiare destul de mari am fost nevoit să caut tot felul de parteneri sau un eventual cumpărător. Aşa am intrat în legătură cu un anumit domn Picotici Dumitru, care mi-a spus că are relaţii la un fond de investiţii extern care doreşte să achiziţioneze astfel de terenuri pe suprafeţe foarte mari şi scumpe.
Datorită acestui lucru am intrat cu el în legătură şi am căutat tot felul de posibilităţi. Pe parcurs, el mi-a explicat că ar putea face rost de nişte bani, mai rapid, ca eu să îmi satisfac nevoile mele stringente, dar şi să plătim nişte societăţi de audit ca să putem determina fondul respectiv să ne plătească în avans.
Pas cu pas am încercat să obţinem acele fonduri. Împreună cu el am apelat la nişte bănci, dar nu s-a putut pentru că piaţa creditelor era proastă. După asta am încercat pe piaţa privată, dar fără rezultat. Picotici mi-a spus că are legătură cu familia Hristache din Drăgăşani, o familie de romi cu care a făcut afaceri foarte bune. El mi-a explicat că familia Hristache are legături foarte strânse de rudenie cu familia lui Dorin Cioabă şi cu aşa-zisul «Împărat al romilor» din Costeşti, Dan Stănescu”, îşi începe povestea vecinul lui Cătălin Botezatu.

„Au distrus bunurile ca să mă şantajeze”

m stat de vorbă cu ei, la început îmi păreau foarte serioşi, şi mi-au spus că pot face rost de sumele respective şi că-i interesează afacerea. Pas cu pas au găsit tot felul de invenţii, tot felul de combinaţii. La un moment dat am vrut să mă retrag, dar prietenii mei au insistat asupra mea că nu ne mai putem retrage pentru că romii au făcut rost de o sumă de bani, aproximativ 500.000 de euro şi dacă nu mergem mai departe cu afacerea, ei o să se răzbune pentru că au pretins că cine le-a dat banii cer dobânzi foarte mari.
Cu toate astea şi cu toată opoziţia mea, datorită presiunilor, şantajelor, ameninţărilor făcute atât de Picotici, cât şi de romi, în special făcute de familia Hristache şi de Stănescu am fost obligat să merg mai departe şi am semnat mai multe înscrisuri, dar cu anumite rezerve. În condiţiile în care afacerile nu s-au realizat şi au încercat să mă escrocheze, aceste înscrisuri pe bază de probe erau nule de drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.