Palatele romilor, luate cu ASALT de trupele speciale! Percheziţii într-un dosar cu prejudiciu IMENS

 

 

Percheziţii cu trupele speciale la palatele de romi din Coşoveni, dar şi din oraşul Băileşti, judeţul Dolj. Mai multe persoane sunt acuzate de evaziune fiscală de peste trei milioane de lei.
Cele şase persoane cercetate au fost acuzate că şi-au însuşit sume de bani, prin intermediul a trei societăţi comerciale.
Provenienţa reală a sumelor era dismulată. În documentele contabile existau achiziţii fictive de deşeuri metalice. Consecinţa acestor operaţiuni a fost sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale, dar şi a taxei de mediu, potrivit Realitatea TV.
Prejudiciul a fost stabilit la peste trei milioane de lei. Doi dintre inculpaţi au fost reţinuţi. Tribunalul Dolj continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.
„În perioada octombrie 2011 – martie 2017, un număr de şase persoane au săvârşit în mod repetat şi continuat acte de evaziune fiscală prin intermediul a trei societăţi comerciale, prin evidenţierea în documentele contabile aparţinând celor trei societăţi, de achiziţii fictive de deşeuri metalice ca provenind de la diverse societăţi comerciale cu sediile sociale declarate în Bucureşti, judeţele Bihor, Cluj, Olt, Bacău, Timiş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.