Viorel Gongoi îi desfiinţează pe Guţă şi pe amanta lui: „Ea e o paraşută şi tu o cioară incultă”

 

Aventura extraconjugală pe care Nicolae Guţă a avut-o cu Dana a provocat reactii diverse în rândul membrilor comunităţilor ţigăneşti.
Viorel Gongoi, bun prieten cu manelistul, l-a certat public pentru ce a făcut şi şi-a manifestat dezaprobarea pentru un astfel de comportament.Sunt judecător la nivel national în această etnie. Vreau să înţeleagă Guţă că este măscărici la televizor. Faptul că reprezintă o somitate in etnia noastră şi vine cu această parodie la tv, mă face să-mi fie ruşine pentru fiica lui, Nicoleta”, a spus Viorel Gongoi în această seară, în emisiunea Cancan TV, difuzată de luni până joi de la ora 22:00, la Acasă TV.
Supărarea lui Gongoi nu vine din faptul că Guţă a avut o aventură, ci din faptul că el s-a afişat cu amanta la televizor.
„Dacă voia să facă circ la televizor, mai bine se vopsea in clovn. Nimeni nu contestă faptul că putem avea o prietenă, dar fără să ştie nimeni. Dacă tu apari cu parasute din astea ieftine la tv si să explici că ai avut o relaţie cu ea…îţi cade demnitatea în fata noastră. O să vorbesc cu toti ţiganii din Bucureşti să nu mai poţi cânta la nimeni. Am ajuns la concluzia că nu esti bărbat, esti femeie nepricepută. Poale lungi si mintea scurtă! La succesul lui, trebuia să aibă lângă el nişte femei deosebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.