Shadow

Gheorghe Visu a împlinit 67 de ani. Care e pasiunea lui secretă

 

Zilele trecute, marele actor Gheorghe Visu a împlinit 67 de ani, iar aniversarea l-a găsit alături de prieteni şi de familie. Mai mult, de o vreme, State de România are o pasiune superbă, căreia îi acordă multe ore de trudă.
A petrecut cinci ani pe platourile de filmare de la Buftea, unde a făcut istorie în telenovele de succes, cu mare priză la public. “Lacrimi de iubire” (2005), “Iubire ca-n filme” (2006), “Inimă de ţigan” (2007), „Regina” (2008), „State de România” (2009), „Moştenirea” (2010) sunt doar câteva dintre proiectele care i-au asigurat notorietatea, dar şi porecla de State, soţul Flăcăricăi (Carmen Tănase).
După terminarea acestor telenovele, Gheorghe Visu s-a axat pe alte proiecte, şi anume teatru şi film de lungmetraj. În plus, actorul s-a apucat serios de desenat, iar lucrările sale în creion sunt adevărat opere de artă. „Gheorghe Visu şi-a descoperit de ceva timp această pasiune şi se poate spune că aşa se relaxează în pauzele de la teatru sau de la filmări. Joacă în mai multe piese, dar i-ar plăcea să se întoarcă într-un proiect mare, aşa cum au fost acele seriale”, au spus surse din apropierea actorului.
Gheorghe Visu a debutat în film în 1974, cu rolul din „Un zâmbet pentru mai târziu”, în regia lui Alexandru Boiangiu. A jucat în peste 30 de filme, în general roluri de băieţi răi. De telenovele s-a apucat în 2005, iar rolul lui State de România l-a interpretat magistral, încât şi în ziua de azi este strigat cu numele acestui personaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *