Shadow

Carmen Tănase e văduvă de 18 ani. A rămas singură după ce cancerul i-a răpit soţul

 

Carmen Tănase este inegalabilă în comedii, iar în viaţa de zi cu zi oamenii se strâng ciorchine în jurul ei, pentru că are o poftă de viaţă de invidiat. Actriţa a trecut însă printr-o mare dramă, în anul 2000, când inima soţului ei, Victor Parhon, a încetat să mai bată. Singura ei alinare este fiul lor, Tudor, un regizor talentat. În 18 ianuarie, artista a împlinit 57 de ani.
Vedeta a povestit, într-un interviu tv pentru Antena Stars, despre povestea de dragoste cu soţul ei, Victor Parhon, fost mare critic de teatru: ”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia”.
Rămasă singură, cu un copil, şi cu multe datorii, Carmen s-a chinuit să vândă casa, deşi soţul ei a rugat-o să o păstreze: ”Într-o noapte, de disperare, am căzut în genunchi, plângând şi l-am rugat să-mi dea drumul să fac asta. Şi i-am promis că într-o zi o să repar greşeala, o să o cumpăr pe asta sau alta. A doua zi am vândut casa”. Carmen, care azi împlineşte 57 de ani, a devenit celebră cu rolul Flacăra Potcovaru, din serialul ”Inimă de ţigan”, de la Acasă TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *