Românii din Diaspora, întâmpinaţi de politicieni cu o colecţie de mesaje jignitoare: „Spălători de funduri

Politicienii apropiaţi puterii şi directorii instituţiilor publice numiţi politic, se întrec în declaraţii jignitoare la adresa românilor care vin în ţară pentru mitingul diasporei din 10 august. Ultimul exces aparţine europarlamentarului Maria Grapini care a postat pe o reţea de socializare nici mai mult nici mai puţin decât că”fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”.

Maria Grapini, reprezentantă a României în Parlamentul European care s-a remarcat prin numeroase greşeli de exprimare şi gramaticale, a distribuit, pe contul său de Facebook, a comis-o din nou! Potrivit adevărul.ro, ea a distribuit pe reţelele de socializare un mesaj în care îi jigneşte pe românii din diaspora care ar merge la mitingul din t.„Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting!“, e mesajul scris de un utilizator de şi distribuit şi de Maria Grapini.

Ulterior, postarea iniţială a fost ştearsă, iar Grapini a distribuit un alt mesaj: Pentru cei care credeţi că mă jignesc, nu vă mai obosiţi, sunt imună“. Reacţia utilizatorilor de Facebook nu a întârziat să apară, aceştia criticând-o pe Grapini pentru mesajul său jignitor. Europarlamentarul a răspuns şi la câteva dintre mesajele de la postarea sa, îndemnând un alt internaut să plătească taxa de jigodie în acelaşi loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.