Shadow

Stagiunea Teatrului Excelsior va începe sâmbătă cu spectacolul „Minunata lume nouă”, după Huxley

 

 

Montarea este o versiune esenţializată care explorează natura umană aflată la limita dintre libertate şi ordinea unei noi lumi, în care minciuna poartă masca adevărului absolut.

Duminică, de la ora 11.00, va fi prezentat „Degeţica”, o adaptare semnată de Aurel Mitran, ce reînvie cu candoare binecunoscutul basm al lui Hans Christian Andersen într-o versiune plină de muzică şi culoare, pe scena Sălii „Ion Lucian”.

„Missouri Sky”, în regia Silviei Roman, adaptarea unui text scris de adolescentul câştigător al celei de-a IV-a ediţii a concursului New Drama, va fi prezentat, de la ora 19.00, la Sala Studio. O poveste care vorbeşte despre legăturile fascinante dintre viaţă şi literatură, dintre real şi fantastic.Luni, de la ora 19.00, este programată o reprezentaţie a spectacolului „Marea Ruşine”, primul proiect de teatru regizat de o femeie romă din România. Piesa, scrisă de actriţa Alina Şerban (protagonista filmului „Singură la nunta mea”), este primul text de teatru ce documentează istoria robiei romilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *