Shadow

Timişoara: 13 persoane au fost audiate de poliţişti după ce ar fi bătut o asistentă medicală în faţa Spitalului Judeţean

Duminica seară, o asistentă medicală care venea la serviciu la Spitalul Judeţean Timişoara se afla la volanul maşinii sale şi îşi căuta un loc de parcare în zonă.

La un moment dat, femeia a ajuns în dreptul unui grup de romi care, de câteva zile, stăteau pe spaţiul verde din faţa unităţii medicale, unde vegheau o rudă internată. Un copil de etnie romă i-a sărit asistentei medicale în faţa maşinii, dar aceasta a frânat şi a reuşit să evite un accident, însă romii au sărit convinşi că femeia l-a accidentat pe copil. Când asistenta a coborât din autoturism să se asigure că cel mic este în regulă, romii au început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, au trântit-o la pământ şi au tras-o de păr.

Femeia a ajuns în cele din urmă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce trecătorii au anunţat Poliţia. După o serie de investigaţii, medicii au decis să o trimită pentru verificări suplimentare la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială, întrucât are o fractură.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *