Shadow

Mahalaua s-a mutat in centru. Zeci de romi s-au batut cu jandarmii

Evacuare cu scandal in Centrul Vechi al Capitalei. 27 de familii de romi sunt evacuate, azi dimineata, din mai multe imobile din Sectorul 3, informeaza Romania TV. Cladirile au fost revendicate si castigate de proprietar, care vrea acum sa le darame.

Sapte imobile de pe o strada din Centrul Vechi, in care locuiesc 27 de familii, aproximativ 100 de persoane, urmeaza a fi daramate. Cladirile au fost castigate in instanta de proprietar.

Mai multe echipaje de jandarmi, politisti locali si mascati de la Inspectoratul General de Politie s-au deplasat la fata locului si incearca sa ii tina pe locatari la distanta. Unele persoane care au fost violente au fost deja retinute de oamenii legii.

Locuitorii acelor imobile spun ca actele executorului judecatoresc sunt ilegale. Mai mult, executorul a avut nevoie de protectia jandarmilor pentru a putea intra in casa.

Oamenii sunt nemultumiti de aceasta decizie a proprietarului. In imobile locuiesc familii de romi care au cate 5, 6 copii. Mai mult, acestia sustin ca nu au unde sa se mute.

Cativa tineri s-au urcat pe acoperisurile caselor pentru a protesta. Unii spun ca au cu ei butelii cu gaz si ameninta ca arunca in aer casele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *