Shadow

Asociaţia Partida Romilor ‘’Pro-Europa’’ şi Asociaţia de Box Club Simion au organizat Cupa Simion la box

 

Marian şi Dorel Simion cauta viitorii boxeri pentru lotul olimpic. Cei doi organizează anual, alături de tatăl lor Gheorghe Simion, Cupa care le poartă numele. Ajunsă la a 7-a ediţie, gala i-a adus în prim plan pe cei mai buni pugilişti la categoriile junior şi tineret.
‘’O parte din ei, cu siguranţă vor călca pe urmele noastre, spre medalii internaţionale, chiar campioni mondiali şi medaliaţi olimpici’’, a declarat Marian Simion.
Nu au lipsit din ring nici fetele din lotul naţional, care anul viitor vor concura pentru un loc la Jocurile Olimpice de la Rio.
„La fete avem două şanse mari şi sper ca cele două fete să se califice”, a spus Adrian Lăcătuş, antrenorul lotului feminism de box.
La masculin, boxul românesc va fi reprezentat la Rio doar de Mihai Nistor.
„E vina tuturor, nu doar a cuiva anume, că nu ne-am pregătit din timp pentru aceste Jocuri Olimpice. Ca să calificăm peste patru ani, trebuie să începem pregătirea de acum şi să investim în sportivii. Mihai este un sportiv muncitor şi corect cu el şi cred că acolo a câştigat foarte mult şi e meritul lui”, a declarat Marian Simion cu această ocazie.
Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa”, în semn de recunoştinţă pentru aceasta nobilă artă a boxului a premiat fostele glorii ale acestui sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *